Begynne med bueskyting?

Bueskyting er en helårsidrett med klubber og konkurranseaktiviteter over hele landet. Idretten er teknisk, så man behøver ikke å være fysisk sterk for å kunne bli en dyktig bueskytter. Som presisjonsidrett passer den for alle – uansett størrelse, fasong og fysisk kapasitet.

– Norges bueskytterforbund (http://www.bueskyting.no/)

Sverresborg Bueskyttere har innendørsbane i Trondheim Spektrum (Nidarøhallen) der vi skyter i vinterhalvåret – her finner du oss i hall E6, innerst i kjelleren.

Om sommeren skyter vi utendørs ved skiskytterarenaen på Saupstad.

Nybegynnerkurs

Har du aldri drevet med bueskyting før arrangerer vi nybegynnerkurs en til to ganger i året. Gjennom kurset får man opplæring i hvordan man skyter, sikkerhet, regler og poengregning. Nedre aldersgrense ved nybegynnerkurs er 10 år.

Kursene bli holdt fortløpende når det er nokk påmeldte.

Vi har dessverre ikke anledning til å ta i mot nybegynnere utenom nybegynnerkurs. Dersom du ønsker å bli kontaktet for bindende påmelding og mer informasjon når nøyaktige datoer er spikret kan du melde din interesse i skjemaet under. Merk at dersom du har spørsmål til klubben må du ta kontakt per epost eller på Facebook, kommentarer i dette skjemaet vil ikke bli lest og besvart før nybegynnerkurset.

pris på kurs er:

voksen: 2800 kr

barn/ungdom: 2200 kr

i prisen følger:

-årsavgift ut året pluss neste år.

-utstyr som: piler,kogger,tab,fingerslynge,armbeskytter.

vi har også familierabatt på 500 kr pr ekstra familiemedlem.