NM-sølv og oppdatering fra NM skive 2016

Geir Vatne med sølvmedalje og pokal fra NM Skive 2016

Geir Vatne med sølvmedalje og pokal fra NM Skive 2016

NM Skive 2016 i Sandefjord er nå over og vi kan gratulere Geir Vatne med sølvmedalje i Recurve herrer 50. Sverresborg Bueskyttere har hatt 6 skyttere i aksjon: Arne Overholt, Geir Vatne, Petter Raphaug, Rolf Ove Røstad, Tom Robin Wang og Dag Olav Prestegarden.

Helgen startet fredag med innledende skyting for alle aldersbestemte klasser, for våre skyttere var dette Geir og Arne som var i aksjon. Lørdag var det ofisiell åpning etterfulgt av innledende skyting for Tom Robin, Petter, Rolf Ove og Dag Olav. Lørdag ettermiddag var det lagfinaler der vårt recurve-lag bestående av Petter, Rolf Ove og Dag Olav hadde kvalifisert seg som nr 5. Desverre røk klubben ut allerede i første finale her.

Søndag var det individuelle finaler, og det ble etterhvert spennende når både Petter og Geir gjorde det godt. Petter endte til slutt på en god 7. plass i Recurve herrer, og Geir gjorde det spennende helt til siste stund i gullfinalen og endte med å ta med seg NM-sølvet hjem i Recurve herrer 50.

Alle resultater:
Geir Vatne (Recurve herrer 50) – 2. plass
Tom Robin Wang (Instinktiv herrer) – 6. plass
Petter Raphaug (Recurve herrer) – 7. plass
Arne Halvdan Overholt (Compound herrer 50) – 12. plass
Dag Olav Prestegarden (Recurve herrer) – 26. plass
Rolf Ove Røstad (Recurve herrer) – 34. plass